Daisypath Anniversary tickers

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Jumaat, Januari 04, 2013

buaian besi..

da lama gak aku berminat dengan buaian besi nih..tapi takde la kata sampai nak mcari just minat cam tuh je...
tapi semalam tetiba teringin lak nak beli tambah2 ade bebudak nih...coz petang2 dema mesti nak ajak main kat luar...
aku tak kisah sangat coz dema dengo kata ...kalu aku kata jangan main kat tangga takde la sape2 berani main kat tangga hihi..memasing main kat depan pintu je...
so kalu ade buai tuh leh gak duduk sambil tunggu mak mak dema datang kan...
tadi saje la search tgk kat en google...
yg dalam pikiran aku minat yg buai kembor tuh..seklai nengok harga takut gak hihi...tapi leh je kalu betul2 nak kumpul duit hihi...
coz kalu kembor tuh leh gak aku tumpang duduk hihi..

dalam kotak pikiran aku gini le kembor nya buai tuh..best dapat duduk lepak2 atas nih...harganya 850.....ok la tuh takpe...satu hari aku akan dapat gak jugak slow2 k...hihi

so buat permulaan nih aku ingat aku nak beli yg macam nih je murah je..rm150...kat kedai perabot pun ado..tapi aku tak dapat la duduk hahaha...mau roboh kot kalu aku yg dudk..kalu bebudak nih ok le kan...nih takat buai sikit tuh ok la..tapi kalu si abg long nak main cam main kat taman tuh jangan nak ngengade..kalu nak laju2 camtuh p taman hokey....nih untuk duduk layan perasaan je..hhihi...

yang nih pun 850....dari yg atas tadik tuh aku minta lagik yg nih...cantik...

takpe kita beli yg singgle dulu yg double kendian...:)

1 ulasan:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...