Daisypath Anniversary tickers

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Rabu, Januari 09, 2013

ulat dan beras...

ayooooooooooo...
tekak nih terasa mual2 nak makan nasi..fobia pun ado...hieeee
geli nak muntah semua ado...
..first time aku jumpa sesuatu dlam beras yg baru semalam je beli...
aku jumpa ulat...bukan kutu beras ..kutu beras tuh bias..tapi ini ulat...seakan ulat sampah tuh ..tapi bukan ulat sampah ulat camner ye nak cakap...nihh rope ulat tuh aku search kat google...ulat dalam beras..upanya setelah di belek2 kat google mmg ade ulat nih dalam beras ye..baru ai tahu...huhu...

saje aku buat gambo bebeso...nengok tuh camtuh lah ulat tuh semalam..aku tak sempat nak snap coz geli punya pasal....

ape yg aku search kat goole...yg mengatakan ulat tuh boleh dimakan hieee..makanan org sabah rasanya..hieeeeeee..tak kisah lah buleh ke tak dimakan tapi yg pasti ai geli ....

haaaaaaaa nih lebih jelas..sejibik ulat nih haaaaaaaaaaaaaaaa....aku nak makan nasi pun aku jadik loya da skang nih...huhu..
aku beli beras cap itik...kat kedai runcit depan kat ngan umh aku nih je....coz mmg selalu beli kat situ..
g pun beras tuh ok la coz 3 hari pun still tak basi...aku suka beras tuh...kalu tak sebelum nih beras cap rambutan ngan jati je...sekali ritu en abg ku terbeli beras nih n rasa pun ok...sampai skang nih guna beras tuh je...rm14.70 5kg...tapi nak kata jenama beras tuh tak ok tak jugak coz setelah disearch kat tenet ader gak yg beras faiza herba ponni bagai pun ade gak ulat2 nih...tapi kenapa ade ulat2 nih ye..apa puncanya ye..idak lak aku dapat lagi jawapan tuh..huuuuuuu..
tapi yg pasti skang aku teramat le geli nak amkan nasi..so beli beras lain je...huuuuuuuuu....aku kalu bab2 ulat nih geli sikit...

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...